Tunus Üniversite Rektörleri Nadir Eserler Kütüphanesi’ni Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından düzenlenen “II. Türkiye-Tunus Üniversiteleri İşbirliği Forumu” için İstanbul’a gelen Tunuslu Rektörler, 3 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Üniversitesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı makamında ziyaret eden Tunuslu Rektörler, İstanbul Üniversitesi ile gerçekleştirebilecek ortak projeler, ikili programlar ve öğrenci değişimleri hakkında çalışma yapmak üzere görüştüler.

Daha sonra, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve protokolle birlikte Nadir Eserler Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, koleksiyondaki seçkin ve değerli eserlerden oluşan, kendileri için özel olarak hazırlanan sergiyi gezdiler. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut AK ve Daire Başkanı Dr. Pervin BEZİRCİ tarafından kıymetli eserler ve yürütülen projeler ile ilgili genel bilgiler verildi. İşbirliği görüşmeleri yapıldı.

04 Mayıs 2016