İran Bilim Araştırma ve Teknoloji Bakanı ve Heyeti Nadir Eserler Kütüphanesi Ziyareti

İran İslam Cumhuriyeti Bilim Araştırma ve Teknoloji Bakanı Mr. Mohammad Farhadi ile İran devlet yönetimi temsilcileri, İstanbul Başkonsolosu Mohsen Mortezai Far ve İran Üniversite Rektörlerinden oluşan heyet, 28 Mayıs 2016 tarihinde, Nadir Eserler Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Ak, rektör yardımcıları ve üniversite üst yönetimi de kütüphanemizdeki bu ziyarete eşlik ettiler.

Nadir Eserler Kütüphanesi koleksiyonlarında bulunan değerli eserlerden seçilerek hazırlanan sergiyi ve Nadir Eserler Müzesi ve Nadir Eserler Kütüphanesi Ali Nihat Gökyiğit Restorasyon Atölyesi’ni ziyaret eden konuklar, Daire Başkanımız Dr. Pervin BEZİRCİ’ den de yürütülen projelerle ilgili bilgiler aldılar.

02 Haziran 2016