EndNote Eğitim Semineri Gerçekleşti

EndNote yazılımının etkin kullanımına yönelik olarak, İstanbul Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, 19 Ocak 2017 tarihinde saat 10.00-13.00 arasında Kongre Kültür Merkezi Büyük Salonunda Eğitim Semineri düzenledi.

EndNote’un yeni sürümü X8 hakkında da bilgilerin verildiği seminerin açılış konuşmasını yapan Merkez Kütüphanesi Başkanı Dr. Pervin Bezirci, Merkez Kütüphanesinin üniversitedeki eğitim-öğretim ve araştırmalara yaptığı katkılardan, yeniliklerden ve faaliyetlerinden bahsetti.

Daha sonra Research Software firmasından Hakan Uyar yazılımın ana hatlarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi ve ardından uygulamayla ve konuyla ilgili sorularla yazılımın detaylarına indi.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı, yoğun ilgi gösterilen seminerde üzerinde durulan başlıklar ise aşağıdadır;

• EndNote Nedir
  • Online Veritabanlarına Makale Arama