Merkez Kütüphanede Hoşgeldin Kokteyli

İ.Ü. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı olarak yeni eğitim-öğretim yılını kutlamak ve kütüphanemize yeni atanan 7 kütüphaneci arkadaşımıza kurumumuza hoşgeldiniz demek amacıyla bir kokteyl düzenledik. Kokteylimiz Genel Sekreter Yardımcısı Figen Cihan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dr. Pervin Bezirci ve tüm kütüphane personelimizin katılımıyla gerçekleşti.

Kütüphanemiz yeni eğitim-öğretim yılında, yeniden yapılandırma süreci kapsamında aralıklarla duyurulacak olan çeşitli yenilikler ve projelerle tüm öğrencilerimizin, akademisyen ve araştırmacılarımızın memnuniyetini sağlayacak güler yüzlü hizmet anlayışı ile hizmete hazırdır.

Tüm öğrenci ve öğretim üyelerimizin yeni-eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyoruz.

04 Ekim 2012