Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ile Merkez Kütüphane İşbirliği Toplantısı

27.11.2012  tarihinde, İÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nda,  İÜ Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Mehmet CANATAR, Doç.Dr. Hülya Dilek KAYAOĞLU, Doç.Dr. Nihal SOMER, Doç.Dr. Niyazi ÇİÇEK, Doç.Dr. Murat CANDEMİR, Doç.Dr. Rıfat GÜNALAN, Doç.Dr. Murat YILMAZ, Doç.Dr. Ümit KONYA, Araş. Gör. Süreyya ÇANKIRI, Araş Gör.Dr. Fatih CANATA’nın katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Başkanlığımız tarafından başlatılan ve hızla çalışmaları devam eden Entegre Kütüphane Otomasyon Sistemi Projesi  tanıtıldı. Konu hakkında görüşler ve öneriler konuşuldu. Ayrıca Başkanlığımız tarafından yürütülen diğer projelerden bahsedilerek tüm projelere Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünün değerli öğretim üyelerinin katkıları ve Bölüm ile işbirliğinin Kütüphanemiz ve Bölüm açısından faydaları görüşüldü.

Daire Başkanı Dr. Pervin Bezirci konu ile ilgili “Kütüphanemizin Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünün laboratuarı olarak kullanılmasının hem öğrencilerin uygulamalı eğitimine hem de kütüphanemize katkı sağlayacağını” vurguladı.

Başta Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canatar olmak üzere tüm değerli öğretim üyelerimize katılımları, işbirliği ve destekleri için içtenlikle teşekkür ediyoruz.

13 Aralık 2012