İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi E-Kaynaklar Arama Motoru Ödüllü İsim Yarışması

Kütüphanemizin abone olduğu e-kaynakları tek bir arayüz altında taramayı sağlayan EDS arama servisi için iki aşamalı ödüllü bir isim yarışması düzenlenmektedir. Geçici adı Darül Fünun-i Akademik Arama Motoru olan bu servis için, yarışma tüm üniversitemiz mensuplarına açıktır.

Birinci aşama: Üniversitemizi ve arama motorunun işlevini yansıtacak  özgün, çarpıcı ve kulağa hoş gelen Türkçe isim önerilerinizi, kurumsal e-posta adresleriniz ile e-danisma@istanbul.edu.tr adresine gönderebilirsiniz. Gönderilerinizde  konu alanına İSİM ÖNERİNİZİ  yazmanız ön koşuldur. Kurumsal e-posta ile yapılmayan gönderiler kabul edilmeyecektir.

İkinci aşama; gelen isim önerileri ön elemeden geçirilerek 10 başlığa düşürülecektir. Seçilen 10 başlık kütüphanemizin facebook sayfasında ilan edilecek ve en çok oy alan isim birinci seçilecektir. Sizlerden gelen öneriler, yine sizlerin seçimiyle ödüle ulaşacaktır. Kazanan kişiye ödülü Kütüphanemizde 28 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan çeşitli etkinlikleri içeren ŞENLİK kapsamında verilecektir.

Ödül : iPad 2

Son başvuru tarihi : 15 Ocak 2013

Facebook oylama tarihi : 18 Ocak-15 Şubat 2013
Katılım adresi : e-danisma@istanbul.edu.tr

İsim aranan Veritabanları Toplu Arama Servisi’ne erişim için tıklayınız.
Yarışma Şartnamesi

Facebook-icon1