2012 Kütüphane Brifing Raporu İÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Üniversite Yönetimine Brifing Verdi.

İÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Rektör Prof. Dr.Yunus Söylet, Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları ve Daire Başkanlarına brifing verdi.

Daire Başkanı Dr. Pervin Bezirci sunduğu brifingde 2012 yılında, başta Entegre Kütüphane Otomasyon Sistemi Projesi olmak üzere, kütüphanede yürütülen ve yürütülmesi planlanan tüm projeleri, yapılan tüm yenilik ve değişim çalışmalarını anlattı.

Uluslar arası standartlarda kaliteli hizmet verebilmek için gerekli çözüm önerileri görüşüldü.

Başta değerli Rektörümüz Prof. Dr. Yunus Söylet olmak üzere tüm üniversite yönetimine ve emeği geçen herkese çalışmalarımızdaki destekleri için bir kez daha kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

31 Ocak 2013