“Bilgi Okuryazarlığıyla Gelen Katılımcılık : Kütüphaneler Kullanıcılarını Bilgi Toplumuna Hazırlıyor” Konferansı Gerçekleştirildi.

29 Mart 2013 tarihinde, İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi ve  Goethe-Institut Istanbul, Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi işbirliği ile  “Bilgi Okuryazarlığıyla Gelen Katılımcılık : Kütüphaneler Kullanıcılarını Bilgi Toplumuna Hazırlıyor” Konferansı İÜ Güzel Sanatlar Bölümü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Berlin Özgür Üniversitesinde Sosyal Bilimler ve Doğu Avrupa Araştırma Enstitüsü Kütüphane Yöneticisi aynı zamanda Uluslararası Kütüphane ve Enformasyon Çalışmaları Topluluğu Sözcüsü Mr. Benjamin BLİNTEN kütüphanelerin bilgi toplumundaki yerini ve bilgi okuryazarlığını kütüphane, kullanıcı ve bilgi toplumu ekseninde, Almanya ve ABD uygulamaları örnekleri ile katılımcılara aktardı.

03 Nisan 2013