Bayramlaştık ve yeni personellerimize “Hoşgeldiniz” dedik…

Çeşitli projeler ve yeniliklerle yoğun şekilde devam eden Kütüphanemizin yeniden yapılandırılması süreci kapsamında, 2013 yılında, nakil, atama, görevlendirme vs. yolu ile  (şube müdürü, kütüphaneci, bilgisayar işletmeni, memur vd.) toplam 11 yeni personelimiz aramıza katıldı.

11 Ekim 2013 Cuma günü kütüphanemizin tüm çalışanları bir araya geldik, Kurban Bayramı vesilesi ile bayramlaştık ve yeni arkadaşlarımıza “aramıza hoş geldiniz” dedik.

Biz bir aileyiz ve artarak devam eden sinerjimizle yenilikler ve kaliteli hizmet için güç birliğiyle çalışmaya kararlıyız.

Bu vesile ile bir kez daha, Kütüphanemizin gelişimine destek veren başta Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Yunus Söylet olmak üzere tüm İstanbul Üniversitesi yönetimine teşekkür ediyoruz.

24 Ekim 2013