Referans Hizmetleri ve Sosyal Medya Semineri yapıldı

İÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İÜ Kütüphaneleri Personel Eğitimi Seminerleri sürüyor.

19 Kasım 2013 tarihinde, Merkez ve Fakülte Kütüphaneleri personeli için “Kütüphanelerde Referans ve Kullanıcı Hizmetleri, Halkla İlişkiler” ve “Kütüphanelerde Sosyal Medya Kullanımı” konulu bir eğitim semineri gerçekleştirildi.

Bilgi Üniversitesi Referans ve Kullanıcı Hizmetleri Bölüm Sorumlusu ve Kültür Paylaşım Platformu Yönetim Kurulu Üyesi  Abdullah Turan  ile Kültür Paylaşım Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Kütüphaneci Bahar Biçen Aras’ın konuşmacı olarak katıldıkları seminerde, konu ile sorun ve çözüm önerileri interaktif bir şekilde görüşüldü.

Bu eğitim seminerlerinin İÜ Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri, ilgili kurumlar ve uzman kişilerin işbirliği ile sürdürülmesi kararı alındı.

21 Kasım 2013