OverDrive : Elektronik Kütüphanemizi Birlikte Kuralım

Bu hizmetimiz, kullanıcılarımıza eğitim ve özel ilgi alanları konusundaki kaynakları elektronik ortamda ve ilgi çekici bir biçimde sunmaktadır. Platformda kitap, video, müzik ve sesli kitap gibi farklı dosya türlerine erişim sağlayabilirsiniz. iPod / iPhone / iPad, akıllı telefonlar, taşınabilir video araçları, ses oynatıcıları, eKitap okuyucuları ve bilgisayarlarınız ile uyum içerisinde çalışır. Geleneksel kütüphane hizmetlerine daha çağdaş ve günümüz temposuna uygun koşullarda kolay erişim olanağı sağlayan OverDrive platformu bizim seçtiklerimiz ve sizin önerilerinizle zenginleşecektir. Koleksiyonumuzda yer alan elektronik kitap, sesli kitap, müzik ve videolar İstanbul Üniversitesi E-Kütüphanemiz aracılığıyla 7 gün 24 saat erişim ile hizmetinizdedir.

Erişim Adresi :  http://istuniv.lib.overdrive.com

*OverDrive Nedir?