İ.Ü. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Üniversite Yönetimine Brifing Verdi.

İ.Ü. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet, Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları ve Daire Başkanlarına brifing verdi.

Daire Başkanı Dr. Pervin Bezirci brifing sunumunda, 2013 ve 2014 yılında, başta Entegre Kütüphane Otomasyon Sistemi Projesi olmak üzere, kütüphanede yürütülen ve yürütülmesi planlanan tüm projeleri, yapılan tüm yenilik ve değişim çalışmalarını anlattı.

Uluslararası standartlarda kaliteli hizmet verebilmek için gerekli çözüm önerileri görüşüldü.

Başta değerli Rektörümüz Prof. Dr. Yunus Söylet olmak üzere tüm üniversite yönetimine ve emeği geçen herkese çalışmalarımızdaki destekleri için bir kez daha kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

19 Şubat 2014