KÜTÜPHANEMİZİN BUGÜNKÜ KONUKLARI MİNİK İSTANBUL ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERİMİZ…

İstanbul Üniversitesi  Beyazıt  Kreş ve Anaokulunun minik öğrencileri Merkez Kütüphanemizi ziyaret etti.

1977 yılından bu yana Üniversite çalışanlarının çocuklarına hizmet veren kreş ve anaokulumuzun 6 yaş sınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdikleri ziyarette renkli görüntüler yaşandı.

Okuma salonlarını gezen minikler, orada bulunan üniversiteli abi ve ablalarıyla sohbet edip, fotoğraflar çektirdiler. Engelsiz Bilgi Merkezi’ni de gezen miniklerimiz, engelliler için büyüyünce kitap okumak istediklerini dile getirdiler.

Merkez Kütüphane Başkanı Dr. Pervin BEZİRCİ’ yi makamında ziyaret eden minik öğrencilerimiz, başkanla beraber boyama yapıp eğlendiler. Başkanımıza kendi elleriyle yaptıkları, kalpli bir anneler günü kartı ve minik hediye veren miniklerimiz gerçekten görülmeye değerdi.

Daha sonra kendilerine hediye ettiğimiz boyama kitapları, hikaye kitapları ve çikolatalarını sevinçle alan minik öğrencilerimiz geldikleri gibi neşe saçarak ve cıvıldaşarak okullarına döndüler.

21 Mayıs 2014