Merkez Kütüphane “Türkiye Eurodesk Ağı ile İstanbul’da Erasmus+ Grundtvig Programı Yaygınlaştırılıyor” Eğitim Programı düzenledi….

İstanbul Teknik Üniversitesi Avrupa Birliği Merkezi Araştırma Ofisi’nin koordinatörü olduğu T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından yürütülen Eurodesk Türkiye Mali Destek Çağrısı kapsamında sağlanan hibe kapsamında desteklenen “Türkiye Eurodesk Ağı ile İstanbul’da Erasmus+ Grundtvig Programı Yaygınlaştırılıyor” projesinin etkinlikleri kapsamında üniversitemiz kütüphane çalışanlarına 14 Ekim 2014 tarihinde  İletişim Fakültesi Konferans Salonunda “AB Erasmus+ Grundtvig (Yetişkin Eğitimi) Fırsatları” semineri düzenlendi. Seminerde katılımcılara Avrupa Birliği Erasmus + Programı ve Avrupa Birliği Erasmus + Yetişkin Eğitimi Programı hakkında bilgiler verildi.

Eğitim çerçevesinde, program hakkında genel bilgilendirme ile Avrupa Birliği’ne  proje hazırlama koşulları ve içerikleriyle ilgili bilgilendirme çalışmaları da yapıldı.

24 Ekim 2014