İstanbul Üniversitesi (İÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet, Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreterlik ve Daire Başkanlarına brifing verdi.

Daire Başkanı Dr. Pervin Bezirci brifing sunumunda, 2013 yılından bu yana yürütülen, Entegre Kütüphane Otomasyon Sistemi Projesi ile Eski Dünya’ya Yeni Bakış: II. Abdülhamit Dönemi Haritaları:Projesi (3.Sanal Kütüphane Projesi), Nadir Eserler Tıpkı Bası Projesi, Minyatürlü Eserler Projesi, Gazeteden Tarihe Bakış Projesi, Restorasyon Atölyesi Projesi, İstanbul Üniversitesi Yayınları Projesi, İstanbul Üniversitesi Tezleri Projesi ve Yeter ki Okuyun: İ.Ü. Okul Kütüphanelerini Destekliyor Sosyal Sorumluluk Projesi gibi kütüphanede yürütülen ve yürütülmesi planlanan tüm projeleri, yapılan tüm yenilik ve değişim çalışmalarını anlattı.

Uluslararası standartlarda kaliteli hizmet verebilmek için gerekli çözüm önerileri görüşüldü.

Başta değerli Rektörümüz Prof. Dr. Yunus Söylet olmak üzere tüm üniversite yönetimine ve emeği geçen herkese çalışmalarımızdaki destekleri için bir kez daha kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

20 Ocak 2015