IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi) Veritabanı Deneme Süresi Uzatılmıştır.

IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi): IET dergilerinden 190.000 'den fazla teknik belge ve 500'den fazla kitaptan oluşmaktadır. Dergiler, konferans prosedürleri ve 500’den fazla kitap içermektedir. İçerik konuları; fizik, otomasyon, mekanik, elektrik-elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, enerji mühendisliği, telekomünikasyon, radar & solar & navigasyon teknolojileri, robotik …

Erişim Linki: http://digital-library.theiet.org
Sona Eriş Tarihi: 31 Aralık 2017

The Institution of Engineering & Technology (IET) (Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü)mühendislik veritabanları deneme erişimine açılmıştır.

IET, özellikle FizikOtomasyonMekanikElektrik-Elektronik mühendisliğiBilgisayar MühendisliğiEnerji MühendisliğiTelekomünikasyon,Radar&Sonar&Navigasyon teknolojileri ve Robotik gibi konu alanlarında faaliyet gösteren akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilere yönelik içerik yelpazesi sunmaktadır.