"2nd Istanbul International Library Staff Week" - Nadir Eserler Kütüphanesi Ziyareti

Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi tarafından, Tuba Akbaytürk yönetiminde düzenlenen " "2. Uluslararası Kütüphane Personelleri Haftası, 2nd Istanbul "International Library Staff Week "8-12 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Hafta boyunca farklı uluslararası üniversite ve araştırma merkezinden kütüphane profesyonellerinin bir araya gelerek bilgi paylaşımları, işbirliği çalışmaları ve sosyal paylaşımlar yapma imkanı buldukları bu etkinlikte, kütüphane ziyaretleri programı kapsamında kütüphaneciler İstanbul Üniversitesi Nadir Eserler Kütüphanemizi de ziyaret edip yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Kütüphanemizi ziyaret eden meslektaşlarımız Nadir Eserler Kütüphanesi eser örneklerinden oluşan Müze Odasındaki özel sergiyi de görme fırsatı buldular.

Bu başarılı etkinlik ile sağladıkları mesleki katkı ve ziyaretleri için Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi ekibine teşekkür ediyoruz.