Bangladeş'in İstanbul Başkonsolosu ve Milli Kütüphaneler Genel Müdürü İstanbul Üniversitesi Nadir Eserler Kütüphanesi'ni Ziyaret Etti.

Bangladeş'in İstanbul Başkonsolosu Dr. Mohammad Monirul İslam ve Milli Kütüphaneler Genel Müdürü Jahanara Pervin eşliğinde 4 kişilik bir delegasyon 4 Kasım 2019 tarihinde İÜ Nadir Eserler Kütüphanesini ziyaret edip, Daire Başkanı Dr. Pervin Bezirci’den üniversitemizin kütüphaneleri hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret sırasında Nadir Eserler Kütüphanesi’ndeki Okuma Salonu, Müze Odası, Restorasyon ve Konservasyon Atölyesi, II. Abdülhamid Fotoğraf Albümleri Odası ve Dijitalleştirme Birimi gezildi, çalışmalar hakkında bilgi verildi, yapılabilecek iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret hediye takdiminin ardından sona erdi.