Cambridge Yazar Çalıştayı gerçekleştirildi…

Cambridge University Press ve İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi işbirliği ile, 16 Kasım 2017 tarihinde İÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda, 100'e yakın akademisyenin katılımıyla gerçekleşti.

Çalıştay’da Cambridge University Press’den Caroline Kerbyson ve Elizabeth Mantis tarafından, Cambridge University Press elektronik kaynakları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmenin ardından; Caroline Kerbyson, Akademik yayın süreci nasıldır, bir akademik dergide yayınlanma şansınızı nasıl arttırabilirsiniz, makale tasarımından dergi seçim aşamasına kadar süreçler, yayınlanma aşamasındaki süreçler gibi bilimsel dergilerde makale yayınlamak için dikkat edilmesi gereken noktaları örnekleriyle anlatıp, sorulan soruları cevaplandırdı.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesinin kullanıcılarını destekleyen çalıştay ve seminerleri, konularında uzmanlaşmış yayınevleri ile devam edecektir.