Gana Enformasyon Bakanı Mustapha Abdul-Hamid Nadir Eser Kütüphanesi’ni Ziyaret etti

7 Haziran 2017 tarihinde İstanbul Üniversitesi’ni ziyaret eden Bakan Mustapha Abdul-Hamid, ilk olarak İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile makamında görüştü. Görüşmede, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve Bakan Mustapha Abdul-Hamid iki ülke arasında eğitim alanında yapılacak çalışmalar ve işbirlikleri hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Bakan Mustapha Abdul-Hamid, İstanbul Üniversitesi ziyareti kapsamında, İÜ Rektörlük Binası Doktora Salonu’nda, “Gana’da İslam, Siyaset ve Yurttaşlık: Tarihsel Bir Değerlendirme” başlıklı bir konferans verdi.

Konferans sonrasında Bakan Mustapha Abdul-Hamid ve beraberindeki heyet,  İÜ Nadir Eserler Kütüphanesi ve İÜ II. Bayezid Türk Hamam Kültürü Müzesi’ni ziyaret ettiler.

İÜ Nadir Eserler Kütüphanesi tarafından heyet için özel bir sergi hazırlandı, eserler heyet tarafından yoğun ilgi gördü.