Sage Yazar Çalıştayı gerçekleşti...

Sage Yayınevi işbirliği ile düzenlediğimiz “Sage Yazar Çalıştayı” 20 Mart 2018 tarihinde İ.Ü. Kongre ve Kültür Merkezinde çok sayıda akademisyen ve öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Katılımcılara çalıştay sonunda katılım belgeleri takdim edildi.

Çalıştayda, Sage Orta Doğu Satış Direktör Yardımcısı Mark Lord; yazarlar için Araştırma Kaynakları ve bir araştırmanın yayınlanma süreci, nerelerde problem çıkabileceği ve nereden yardım alabilecekleri hakkında bilgi verdi ayrıca Altmetrics gibi araştırma değerlendirme araçları alanındaki son gelişmelerden bahsetti.

Çalıştayın ikinci oturumda Adam Matthews Akademik ve Kütüphane İlişkileri Müdürü Catherine Berry ise Dünyadaki çeşitli arşivlerden toplanan belgeleri içeren Adam Matthews veritabanı hakkında bilgi verdi.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesinin kullanıcılarını destekleyen çalıştay ve seminerleri, konularında uzmanlaşmış yayınevleri ile devam edecektir.