Yeni Türkü ile Müzikli Söyleşi...

54. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, İstanbul Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenen Yeni Türkü-Müzikli Söyleşi’sinde Tanbur ve Ses Sanatçısı Hakan Dedeler moderatörlük yaptı. Söyleşide, Kütüphaneye gitmenin emek isteyen bir iş olduğunu vurgulayan Yeni Türkü grubunun solisti Derya Köroğlu, kütüphanelerin ve edebi eserlerin kendi müzik serüvenlerindeki yerini anlattı.

İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Derya Köroğlu, mekandaki sıcak atmosferin ilk konserlerindeki mekanları anımsattığını belirtti. Müzikli söyleşide dinleyicilerin de sorularını yanıtlayan Yeni Türkü grubu sevilen şarkılarını seslendirdi ve plaket takdiminin ardından program son buldu. .